Όταν νόμιζες ότι δεν κοίταζα

Όταν νόμιζες ότι δεν κοίταζα, σε κοιτούσα κρυφά και έμαθα από σένα να είμαι υπεύθυνη, να μην ντρέπομαι να κλαίω, να μην φοβάμαι το σκοτάδι και να αγαπώ με όλη μου την καρδιά.
Όταν νόμιζες ότι δεν κοίταζα, με φίλησες για καληνύχτα και ένιωσα πως μ’ αγαπάς.
Όταν νόμιζες ότι δεν κοίταζα, μου χαμογέλασες και ένιωσα την θέρμη του χαμόγελου σου να μου ζεσταίνει το πρόσωπο.

Όταν νόμιζες ότι δεν κοίταζα, μου έφτιαξες το αγαπημένο μου φαγητό και έμαθα ότι η ευτυχία κρύβεται στις μικρές καθημερινές εκδηλώσεις αγάπης!
Όταν νόμιζες ότι δεν κοίταζα, φρόντιζες έναν άρρωστο φίλο μας και έμαθα ότι όλοι πρέπει να φροντίζουμε τους συνανθρώπους μας όταν έχουν ανάγκη. Στις δυσκολίες φαίνεται πόσο δυνατή είναι μια φιλία.
Όταν νόμιζες ότι δεν κοίταζα, αφιέρωσες χρόνο και έδωσες χρήματα σε ανθρώπους που ήταν φτωχοί και αδύναμοι. Και έμαθα ότι όλοι πρέπει να συμπαραστεκόμαστε σε όσους είναι αδύναμοι ηθικά και υλικά. Με να τους βοηθάμε τους θυμίζουμε ότι έχουν τα πάντα γιατί είμαστε εμείς κοντά τους.
Όταν νόμιζες ότι δεν κοίταζα, είδα να ταΐζεις μια αδέσποτη γάτα και έμαθα ότι είναι καλό να φροντίζεις τα ζώα. Σε κάνει υπεύθυνο και γνωρίζεις πόσο όμορφα νιώθεις όταν δίνεις αγάπη.
Όταν νόμιζες ότι δεν κοίταζα, είδα πόσο υπεύθυνα χειρίστηκες τις πιο δύσκολες καταστάσεις και έμαθα ότι πρέπει να είμαι υπεύθυνη και δυνατή για να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες της ζωής.
Όταν νόμιζες ότι δεν κοίταζα, είδα δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια σου και έμαθα ότι κάποια πράγματα στη ζωή, μας πονάνε και ότι δεν είναι ντροπή να κλαίμε… ανακουφίζει την ψυχή. Γνωρίζουμε τον πόνο, μαθαίνουμε να μην τον φοβόμαστε και μας κάνει δυνατούς από κάθε άλλη φορά!
Όταν νόμιζες ότι δεν κοίταζα, έμαθα τα περισσότερα μαθήματα ζωής για να είμαι καλό και σωστό άτομο για την κοινωνία.
Όταν νόμιζες ότι δεν κοίταζα, σε κοίταξα κρυφά και ήθελα να σου πω:
«Σ’ ευχαριστώ για όλα τα πράγματα που είδα, όταν νόμιζες ότι δεν κοίταζα».

The URI to TrackBack this entry is: https://mybellavista.wordpress.com/2010/08/14/%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b9%ce%b6%ce%b5%cf%82-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b6%ce%b1/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: