ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 3η

Τρίτη ημέρα

1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας (εδώ)

2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

3-Σήμερα θα πάρουμε μια κατηγορία που μας ενθουσιάζει από αυτές που γράψαμε χτες και θα ξαναβάλουμε το τραγούδι ή τη μουσική που ακούγαμε και χτες. Αυτό θα το κάνουμε για να δυναμώσουμε τον νευροσυσχετισμό με το συγκεκριμένο τραγούδι ούτως ώστε, κάθε φορά που θα τύχει να ακούσουμε αυτό το τραγούδι ο εγκέφαλός μας θα “μπαίνει” αυτόματα στη διάθεση που είχαμε όταν γράφαμε τα όμορφα θετικά πράγματα και τα οραματιζόμασταν με τη φαντασία μας:)

Αφού λοιπόν βάλουμε τη μουσική να παίζει και επιλέξουμε μια από τις κατηγορίες που γράψαμε χτες, θα γράψουμε μια φανταστική ιστορία σχετικά με το πως θα είναι η ζωή μας όταν όλα γίνουν στη συγκεκριμένη κατηγορία όπως τα έχουμε ονειρευτεί. Να συμπεριλάβετε στην ιστορία σας και ημερομηνίες και πολλές λεπτομέρειες!!!

π.χ. Σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2012 σηκώθηκα από το όμορφο άνετο κρεββάτι μου, κοίταξα γύρω μου και είδα τις όμορφες βελούδινες κουρτίνες, σηκώθηκα και τα πόδια μου βούλιαξαν μέσα στο παχύ χαλί , πήγα στο παράθυρο το άνοιξα και είδα τη θάλασσα και τον ήλιο να μου χαμογελάνε….

Πιστεύω να σας έδωσα μια ιδέα για το πως θα πρέπει να γίνει η άσκηση.

Μόλις τελειώσετε, απλά σηκωθείτε πάνω και χορέψτε στο ρυθμό της μουσικής που ακούτε, δημιουργήστε έναν  νευροσυσχετισμό χαράς και ευφορίας και πάνω από όλα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟ

 

Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry

Published in: on December 19, 2012 at 6:57 am  Comments (6)  

The URI to TrackBack this entry is: https://mybellavista.wordpress.com/2012/12/19/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%86%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b1%cf%86%ce%b8%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-3%ce%b7/trackback/

RSS feed for comments on this post.

6 CommentsLeave a comment

  1. Καλησπερα….εφτασα μεχρι εδω (κ δεν το τελειωσα)………Δεν μπορω σε αυτη την φαση της ζωης μου να αφιερωσω ουτε λιγο χρονο για μενα………..!Κυριολεκτω ειλικρινα κ με στεναχωρει αυτο…παρατηρω κ το ψαχνω γιατι??Τι κανω λαθος?Τι ειναι αυτο που δεν με αφηνει να προσπαθησω για αυτα που θελω να μου συμβουν ή εγω η ιδια τα μπλοκαρω…!οπως σου ειπα ομως δεν βρισκω ενα χωρο-χρονο να ασχοληθω………!Αυτα.

    • @Δήμητρα. Κατ΄αρχήν Δήμητρα σταμάτα να επαναλαμβάνεις τη φράση “δεν μπορώ”, λέγοντά την, το μόνο που καταφέρνεις είναι να θέτεις όρια και περιορισμούς στον εαυτό σου, είναι σαν να λες στον εαυτό σου πως κάποιος άλλος ή κάποιοι άλλοι έχουν εξουσία επάνω σου και δεν σου επιτρέπουν να κάνεις αυτό που θέλεις, να χρησιμοποιείς καλύτερα την έκφραση “έχω επιλέξει να μην κάνω “αυτό”…..”. Συνήθως, όταν ξεκινάμε κάτι καινούργιο, κάτι που δεν το έχουμε ξανακάνει -όπως το να αφιερώσουμε λίγες στιγμές για τον εαυτό μας πραγματικά- ενεργοποιούνται αρκετοί μηχανισμοί σαμποτάζ από τον ίδιο μας τον εαυτό που δεν θέλουν το “ξεβόλεμα”, γιατί, κακά τα ψέματα, οτιδήποτε νέο μας “ξεβολεύει” μας “χαλάει” τη ρουτίνα μας, και αρκετές φορές μπαίνει είτε ο παράγοντας της χαμηλής μας αυτοεκτίμησης, είτε ο φόβος της νέας κατάστασης που έρχεται στη ζωή μας, που μας σιγοψιθυρίζει “αυτά δεν είναι για σένα, σιγά μην πετύχεις, έχεις να κάνεις τόσα άλλα πράγματα τώρα, έχεις καιρό, το κάνεις αργότερα…” κι ένα σωρό άλλες δικαιολογίες, με μοναδικό σκοπό να μην προχωρήσουμε παρακάτω. Ξαναδιάβασε τη λίστα που έχεις κάνει από την πρώτη άσκηση με όλα τα πράγματα που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ στη ζωή σου. Κάτσε και γράψε τους λόγους που θεωρείς πως σε αυτήν τη φάση της ζωής σου δεν μπορείς να αφιερώσεις ούτε λίγο χρόνο όπως λες για τον εαυτό σου. Και όταν τελειώσεις με αυτή τη λίστα, πιάσε έναν έναν τους λόγους αυτούς και τεκμηρίωσέ τον, απόδειξε στον εαυτό σου πως ΟΝΤΩΣ ισχύει και “ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ” να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις. Είμαι σίγουρη (σ.σ. το έχω κάνει πολλές φορές αυτό κι εγώ) πως τελικά θα ανακαλύψεις πως οι περισσότεροι από αυτούς τους λόγους που σε αποτρέπουν να ασχοληθείς με τον εαυτό σου δεν ισχύουν, και πως, αυτοί που ισχύουν γιατί μπορεί να αφορούν κι άλλα άτομα ή τη δουλειά σου, μπορούν αν τους διαχειριστείς με λίγο διαφορετικό τρόπο, να σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν χρειαστείς κάτι είμαι εδώ για να σου λύσω τυχόν απορίες σου και για να μιλήσουμε. Να θυμάσαι πως -όπως σε όλο τον κόσμο- έτσι και σε εσένα ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!! να προσέχεις τον εαυτό σου!!!

  2. το 5 και το 6?

  3. Καλησπέρα!!!
    Υπέροχο blog, συγχαρητήρια!!!
    επιθυμώ να δοκιμάσω το μανιφέστο της αφθονίας ,αλλά δεν βρίσκω όλες της ημέρες και όταν της ψάχνω και πάλι τίποτα!!!
    Αν μπορείτε να μου πείτε που θα της βρω
    Ευχαριστώ
    Κατερίνα

    • Καλησπέρα Κατερίνα,
      καλώς ήρθες στο σπιτικό μου και σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
      Εάν κάνεις αναζήτηση με τον τίτλο (σ.σ. με κεφαλαία) ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ θα σου φέρει όλες τις ημέρες. Εάν πάλι δεν τις βρεις, στείλε μου email στο mybellavistagr@gmail.com με τις ημέρες που σου λείπουν να σου στείλω τα links


Leave a comment