Κλεψύδρα….

Εξομολόγηση με μάτια ορθανοιχτά, κοιτώντας κατάματα τα μάτια που σε πόνεσαν και τώρα σε κοιτάζουν με δέος και λατρεία…

Και μετά, λόγια ψιθυριστά,  λόγια που λαχταρούσες χρόνια να ακούσεις,τρυφερά εύθραυστα αγγίγματα, προστατευτική αγκαλιά, διαμαντένια δάκρυα στα μάτια σου από λατρεία για εκείνον  και μετά …. μετά ….  σιωπή… και μετά… απομάκρυνση… και μετά…μετά μένεις και μετράς τα κομμάτια σου και προσπαθείς να συνεχίσεις…. και τα ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ!!!!….10/02/2009

Κλεψύδρα

Η ζωή είναι πολύ ωραία, όταν καταφέρεις να κρατήσεις μόνο τις καλές αναμνήσεις και να αφήσεις κάθε τι που σε πλήγωσε και σε πόνεσε στη θέση που του αξίζει… στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ…. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν στιγμές που λυγίζεις όμως δεν το βάζεις κάτω και συνεχίζεις τον αγώνα.

Αφήνεις πίσω τις  άσχημες αναμνήσεις και τις  πίκρες, μαζί με τα λάθη σου, όλα αυτά σου χρησιμεύουν μόνο για να σου δείξουν ποια “προγράμματα” δεν πρέπει να επαναλάβεις,  ποιά “προγράμματα” πρέπει να κάνεις delete  για να μην έχεις πάλι το ίδιο οδυνηρό αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να κάνεις “κάτι” για να αλλάξεις το παρελθόν, ότι έγινε – έγινε, ΕΣΥ δημιουργείς καθημερινά την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σου, διδασκόμενος από το παρελθόν δημιουργείς το ΠΑΡΟΝ σου και το ΜΕΛΛΟΝ σου !!!!

Μην κλαις για κάτι που τέλειωσε… να νοιώθεις ευτυχισμένος γιατί το έζησες !!!!!

Χαμογέλα ακόμα κι όταν τα δάκρυα πέφτουν βροχή από τα μάτια σου, γιατί κάποια μέρα τα δάκρυά σου θα στεγνώσουν, το χαμόγελο όμως θα μείνει !!!!

Όλα τελειώνουν εκεί που σε πονάνε…Όλα αρχίζουν εκεί που σε πονάνε….!!!


Advertisements

The URI to TrackBack this entry is: https://mybellavista.wordpress.com/2009/04/10/%ce%ba%ce%bb%ce%b5%cf%88%cf%8d%ce%b4%cf%81%ce%b1/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: